9 načina kako vašu jutarnju kavu učiniti zdravijom

Sa kavom započinje dan, postoje određeni aditivi koji čine vaš omiljeni napitak zdravijim

Kava od cimeta
Prstić cimeta osigurava antioksidante protiv starenja, koji mogu pomoći u reguliranju šećera u krvi i smanjenju LDL kolesterola.

Čokoladna kava
Dodavanjem samo 1 čajne žličice kakao praha u šalicu kave, povećati ćete anti-upalne i antioksidativne prednosti.

Tropska mješavina
Dodavanje 1 žlice soje kokosovog ulja u šalicu kave dobit ćete slatkoću, kao i zdravstvene prednosti. Ulje stvara osjećaj punine, a omega-3 masne kiseline također štite neurone.

Kava za pomlađivanje
Dodavanje crtice kolagena u šalicu svježe pripremljene mljevene kave može pružiti elemente potrebne za popravak zglobova, kože i vezivnog tkiva.

Neprobojna kava
Dodavanje oko 2 žlice maslaca ili ghee u kavu infuzijom s omega-3 masnim kiselinama uz vitamin K. To će također osigurati sitost i energiju i pomoći funkcioniranju mozga. Također, uključite crticu MCT ulja za povećanje opterećenja masnoća i povećanje energije.

Zobena kaša od kave
Kombinirajte svježe pripremljenu mljevanu kavu s zobi i doručkom. Zob od vlakana i željeza zajedno s magnezijem, manganom, selenom i cinkom.

Kava za smanjenje stresa
Poznato je da Ashwagandha, indijanska biljka, smanjuje stres i povećava tjelesnu izdržljivost. Kombinirajte crticu Ashwagandha, cimet i kokosovo ulje za sveobuhvatnu zdravstvenu skrb.

Začinjena kava
Dodavanje  kardamoma u jutarnju kavu daje snagu imunološkom sustavu, zahvaljujući antimikrobnim svojstvima začina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *