Aloe Vera sok s medom 1000ml

ProizvođačMedicura Naturprodukte AG

Original price was: 14,99 €.Current price is: 12,99 €.

-13%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

Aloe Vera, PET boca od 1000 ml - s vitaminom C iz kontroliranog uzgoja

Sastav/100ml: 90% sok svježe biljke aloe vere (Barbadensis Miller), med (9%), vitamin C (askorbinska kiselina), limunska kiselina, konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat

Sadržaj: PET boca od 1000 ml

Preporuka za konzumaciju: Uživajte u svježem soku biljke aloe vere s vitaminima čistom ili pomiješanom s drugim sokovima. Uobičajeno je oko 20 ml 3 puta dnevno.

Aloe vera jedna je od najstarijih, najcjenjenijih usjeva i jedna od najsvestranijih kreacija prirode. Za Nefertiti i Kleopatru se kaže da su svoju legendarnu ljepotu njegovale aloe verom i medom. Inke su aloe veru nazivale "nebeskom čarolijom" i "hranom mladosti".

Med daje soku aloe vere vrlo poseban, jedinstven dodir.

 

Napomena : Nemojte prekoračiti preporučenu potrošnju za dodatke prehrani. Ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života.

Što se tiče izjava o učincima vitamina i minerala, pozivamo se na formulacije odobrene od strane Europske agencije za sigurnost hrane ("EFSA").
Za korištenje sekundarnih biljnih, voćnih, povrtnih, bobičastih, ljekovitih i voćnih tvari upućujemo na važeću stručnu literaturu.

Preporučamo

Ashwagandha BIO prah 200g

Original price was: 9,90 €.Current price is: 8,90 €.

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu