Akcija!

Artrohelp Forte - Enzimski hidrolizirani kolagen + glukozamin + kondroitin + hijalurona kiselina + 7 sastojaka za zglobove, tetive, hrskavicu, ligamente - 20 ampula

SKU: 291 Kategorija: Oznaka:
Proizvod proizveden u ŠPANJOLSKOJ, bez GMO
Ekskluzivna formula s kolagenom, glukozaminom, kondroitinom, hijaluronskom kiselinom i vitaminima u pitkim bočicama
Sastojci u MARNYS® Artrohelp Forte imaju višestruka svojstva za osteoartikularni sustav (hrskavica, tetive, kosti i zglobovi):
Tekući dodatak vrhunske kvalitete u obliku ampula za piće

Original price was: 39,82 €.Current price is: 26,90 €.

AKCIJA!!! 

Artrohelp Forte - bočice s kolagenom

MARNYS® Artrohelp Forte je dodatak prehrani u pitkim bočicama koji hrani hrskavicu, zglobove i kosti za njihovu pokretljivost, fleksibilnost i elastičnost zahvaljujući ekskluzivnoj kombinaciji hidroliziranog kolagena, hijaluronske kiseline, omega 3, glukozamina, kondroitina, šipka, koprive, kalcija te vitamini D3, K2 i E.

Tekući kompleks s 11 aktivnih sastojaka za zaštitu osteoartikularnog sustava

Sastojci u MARNYS® Artrohelp Forte imaju višestruka svojstva za osteoartikularni sustav (hrskavica, tetive, kosti i zglobovi):

Hidrolizirani kolagen, hijaluronska kiselina i omega 3 osiguravaju proteine ​​i lipide koji su dio struktura hrskavice i kostiju za njihovu elastičnost i podmazivanje.

D-glukozamin i kondroitin su ključne komponente u strukturi hrskavice. Osim toga, sudjeluju u proizvodnji drugih tvari koje osiguravaju čvrstoću i podmazivanje unutar osteoartikularnog sustava.

Kopriva (minimalni sadržaj silicijevog dioksida: 7%) dobila je važnu primjenu u zglobovima što je opisano u monografijama Njemačke komisije E i EMA .

Šipak osigurava visok sadržaj vitamina C (250mg) koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju ( EFSA ); Kalcij , vitamini D3 i K2 doprinose normalnom održavanju kostiju, te vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog oštećenja ( EFSA ).

*

Kolagen u sastavu Artrohelp Forte ampula iz MARNYS® asortimana je enzimski i ima vrlo visok stupanj čistoće i apsorpcije.

O tvrtki Marnys - Manufacturing Company

Marnys je jedan od najvećih proizvođača dodataka prehrani u Španjolskoj i Europi s više od 50 godina iskustva u industriji. Marnys asortiman uključuje preko 400 proizvoda distribuiranih u više od 60 zemalja na svim kontinentima svijeta. Asortiman proizvoda uključuje prirodne dodatke, biljne ekstrakte, prirodnu kozmetiku i certificirane organske proizvode. Tvornica ima 12.000 m2, a proizvodnja je najnovije generacije. Drago nam je što Vam možemo ponuditi najkvalitetnije proizvode iz Marnys asortimana, isključivo, samo na www.vitamincic.com
Artrohelp Forte iz MARNYS® asortimana je tekući dodatak vrhunske kvalitete, idealan za održavanje integriteta osteoartikularnog sustava. Njegova jedinstvena formula nudi višestruke prednosti za hrskavicu, tetive, kosti i zglobove, ali i za kosu, kožu ili nokte.

SASTOJCI

Aktivni sastojci: Koncentracija /% RDA

 Hidrolizirani kolagen - 500 mg / **
Glukozamin (D-glukozamin sulfat) - 500 mg / **
Kondroitin (Kondroitin sulfat) - 500 mg / **
Šipak (Rosa canina) -koncentrat prah osigurava 250 mg vitamina C (312,5 % RDA) ) - 500 mg / **
Kopriva - prah  koncentrat- 100 mg / **
Omega 3 - 100 mg / **
Kalcij (kalcijev karbonat) - 50 mg / **

Hijaluronska kiselina (Natrijev hijaluronat) - 25 mg / **
Vitamin E ( D-alfa-tokoferol) - 9 mg / 75%
vitamina K2 (menahinon) - 56,2 mcg / 75%
vitamina D3 (kolekalciferol) - 5 mcg / 100%

Ostali sastojci: deionizirana voda, biljni glicerin, stevia glikozidi, konzervans (kalijev sorbat), prirodna aroma.

NAČIN PRIMJENE

Konzumirati 1 ampulu dnevno prije doručka.
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu!
Važno: Čuvati na hladnom mjestu (ispod 30 stupnjeva Celzija).
Poželjno konzumirati do kraja roka navedenog na pakiranju.
Čuvati izvan dohvata djece.
Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu