VITAMINI, PRIRODNA KOZMETIKA, DODACI PREHRANI ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU

Boswellia serrata 400 mg 60 kapsula

Boswellia serrata -tamjan kao lijek za bolne zglobove, osteoartritis

59,99 kn

-63%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

Boswellia serrata-tamjan + Vitamini Plus - dodaci prehrani

Sastav / kapsula:  ekstrakt tamjana (62%), mikrokristalna celuloza (18,6%), kapsula (želatina, boja: titanijev dioksid), askorbinska kiselina (C) (3,88%), sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicija dioksid, tiamin mononitrat (B1) (0,11%), piridoksin (B6) (0,10%), riboflavin (B2) (0,08%), pteroilmonoglutaminska kiselina (folna kiselina), cijanokobalamin (B12)

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula): netto: %PU
Tamjan (Boswellia serrata) extrakt 400 mg **
Vitamin B1 0.5 mg 45%
Vitamin B6 0.5 mg 35%
Vitamin B2 0.5 mg 35%
Folna kiselina 70 μg 35%
Vitamin B12 1 μg 40%
Vitamin c 25 mg 31%

Sadržaj: 60 kapsula

Preporučeni unos: 1 kapsula dnevno

Stabla tamjana rastu u raznim sušnim regijama Afrike, Arabije i Indije. Proizvodnja tamjana počinje između ožujka i travnja. Kako bi se ekstrahirala smola, kora drveta se izgrebe. Za dobivanje smole potrebno je nekoliko mjeseci. Po stablu se može dobiti između 3 kg i 10 kg smole, što opet ovisi o njegovoj starosti, stanju i veličini. Nakon nekoliko berbi, stablu se daje stanka od nekoliko godina. Smola tamjana je suha i zrnasta.

U stablu tamjana (Boswellisan serrata) stvara se sok koji se stoljećima upotrebljava u tradicionalnoj indijskoj medicini za ublažavanje bolova i upala u području zglobova i bolnog osteoartiritisa.

Klinička studija koja je dokazala povoljno djelovanje ekstrakta tamjanovca na osteoartritis, pokazala je značajno poboljšanje pri fizičkim aktivnostima, smanjenu jutarnju ukočenost, smanjenje smetnji pri kretanju, smanjenje intenziteta boli, poboljšanje snage i poboljšanje pokretljivosti zglobova, a bez nuspojava uobičajenih za klasične protuupalne lijekove.

 

Napomena : Nemojte prekoračiti preporučeni unos dodataka prehrani. Ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu ili zdrav način života.

S obzirom na izjave o učincima vitamina i minerala, pozivamo se na odobrene formulacije Europske agencije za sigurnost hrane ("EFSA").
Prednosti sekundarnih biljaka, voća, povrća, bobičastog voća, bilja i voćnih tvari upućujemo na trenutnu stručnu literaturu.

Preporučamo

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.
Copyright © 2021 Vitamincic
lockusercartmagnifiercrossmenu