0,00  (0,00 KN)

Košarica

Sigurno plaćanje
(1 recenzija korisnika)

Crni češnjak 60 kapsula

19,99  (150,61 KN)

-40%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
TEREZIA CRNI ČEŠNJAK 60 KAPSULA

 

Crni češnjak doista je rijetkost tradicionalne medicine. To je češnjak (Allium sativum), koji se stavlja u posebnu komoru s vrlo precizno određenom temperaturom i vlagom, gdje fermentira nekoliko tjedana, čime dobiva svoju tipičnu crnu boju. Čemu sve to? Češnjak prirodno pomaže u održavanju normalne razine kolesterola i masti u krvi. Također podržava normalnu funkciju srca i krvnih žila te pomaže pri osjećaju teških nogu. Također djeluje kao antioksidans i jača imunološki sustav. Fermentacija višestruko povećava svoje učinke, osim toga uklanja neugodnu abraziju i gorući okus. Svaka kapsula ovog dodatka prehrani predstavlja 1 češanj svježeg (bijelog) češnjaka.
Što je zapravo crni češnjak?

 

Ovo nije posebna vrsta češnjaka. Crni češnjak je rezultat fermentacije kuhinjskog češnjaka (bijeli), u kojem cijeli štapići češnjaka odležavaju u posebnim posudama na temperaturi od 60 ° C 3-4 tjedna. Tijekom pripreme crnog češnjaka ne koriste se druge tvari, to je čisto biološki proces. Jednostavno rečeno, to je jako dugo i sporo "pečenje"

 

I zašto je crne boje?
Crnu boju uzrokuje takozvana Maillardova reakcija, koja proizvodi niz tvari koje proizvodima daju karakterističnu boju, okus i aromu. Maillardova je reakcija tipična, na primjer, za pekarske proizvode. Kao što se tijekom pečenja kruha stvara mrvica kruha i njegova nepogrešiva ​​aroma, proizvodnja crnog češnjaka proizvodi aromatične spojeve koji mu daju jedinstven okus. Sa stajališta uporabe, crni češnjak ima veliku prednost u odnosu na obični češnjak, jer fermentacija uklanja snažan, oštar, opor okus. Crni češnjak ima sočnu masnu konzistenciju i, obrnuto, prilično slatkast okus, koji je vrlo specifičan. Još jedna prednost je što ne iritira želudac.

1 kapsula sadrži 500 mg osušenog fermentiranog češnjaka u prahu ( Allium sativum ).

Ljuska kapsule: želatina.

 

1 KG SUŠENOG FERMENTIRANOG (CRNOG) ČEŠNJAKA = 7 KG SVJEŽEG (BIJELOG) ČEŠNJAKA
1 KAPSULA = 1 ČEŠANJ SVJEŽEG ČEŠNJAKA
ČEŠNJAK
  • pomaže u održavanju normalne razine kolesterola i lipida (masti) u krvi
  • podržava zdravo funkcioniranje srca i krvnih žila
  • pomaže kod osjećaja teških nogu
  • djeluje kao antioksidans
  • jača imunološki sustav

1 kapsula dnevno prije jela.

Kapsule se progutaju cijele s vodom ili podijele, a sadržaj izlije u hranu ili vodu.

Može se koristiti po potrebi duže vrijeme.

Preporučamo

Reishi BIO 60 kapsula

17,25  (129,97 KN)

1 2
Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu