0,00  (0,00 KN)

Košarica

Sigurno plaćanje
(1 recenzija korisnika)

Eterično ulje origana 10ml

Prirodno eterično ulje divljeg origana /Oreganum  Vulgare Leaf Oil /

7,86  (59,22 KN)

-32%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

ORIGANO /Oreganum Vulgare Leaf Oil /

Divlji mažuran (mravinac, obični mravinac, divlji mažuran, origano, mekulica, vranilova trava), lat. Origanum vulgare) je samonikla biljka mediteranskog podneblja.

Prirodno ulje origana dobiveno parnom destilacijom biljke mravinca (Origanum vulgare). Sadrži prirodnu koncentraciju karvakrola i timola. Ima brojna svojstva za zdravlje i njegu. Pokazuje širok raspon učinkovitosti u liječenju gornjih dišnih puteva, olakšava iskašljavanje i smiruje kašalj. Sprječava prehladu i gripu. Osim toga, pozitivno utječe na rad probavnog sustava, potiče lučenje žuči i oslobađa plinove. Također pokazujem sposobnost ublažavanja bolova u mišićima i smatra se učinkovitim lijekom za reumu i uganuće. Antioksidansi sadržani u njemu suprotstavljaju se djelovanju slobodnih radikala, što je iznimno važno za održavanje mladolikog izgleda. Koristi se u razrjeđivanju u baznom ulju, mješavina je za jačanje opskrbe vlasišta krvlju i rast kose. Potiče prirodne obrambene mehanizme, jačajući imunitet organizma. Koristite razrijeđeno!

Etja je poljski brend prirodnih proizvoda koji je lansiran 1991. godine. Tvrtku s tradicijom su stvorili entuzijasti u proizvodnji prirodnih ulja, s velikim iskustvom u industriji aromaterapije. Specijalizirani smo uglavnom za distribuciju  prirodnih eteričnih ulja i prirodnih ulja za njegu kože, koje nabavljamo u suradnji s najvećim tvrtkama iz svih krajeva svijeta, uključujući Indiju, Australiju, Rusiju, Afriku, Indoneziju, ali i nama bliže zemlje poput Poljske, Italije i Francuske. Posljednjih 30 godina, zahvaljujući vrijednom radu, opsežnim kontaktima i dobivanjem visokokvalitetnih sirovina zadobili smo povjerenje tisuća zadovoljnih kupaca, što nam je najvažnije.
Tvrtka  Etja  nudi 100%  prirodna eterična ulja  koja se dobivaju destilacijom, cijeđenjem ili metodama kemijske ekstrakcije. Što ih razlikuje od drugih? Najčešće imaju jednu dominantnu mirisnu notu te su potpuno prirodni biljni ekstrakti koji se dobivaju iz cijelog svijeta. Ulja zadovoljavaju sve standarde odobrenja za promet, IFRA uvjete, sigurnosne standarde, laboratorijske analize, imaju brojne certifikate i dermatološki su ispitana. Osim toga, posjeduju potrebnu CPNP kozmetičku registraciju u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća (EZ) br. 1223/2009 od 30. studenog 2009.  Naše dugogodišnje iskustvo, strast za aromaterapijom i potpuna dokumentacija omogućavaju da našim kupcima možemo jamčiti najkvalitetnije proizvode.

 

S nama štedite vrijeme u potrazi za najboljim  prirodnim eteričnim uljima.

 

Sva eterična ulja koja ETJA nudi su 100% prirodna.  Svaki Etja proizvod registriran je u bazi podataka CPNP i dermatološki ispitan.

 

DJELOVANJE - ULJE ORIGANA

Antifungalni, antibakterijski, antivirusni, ublažava plinove, stimulira probavni sustav, ublažava bolove u mišićima i podržava gubitak masti.

KAKO KORISTITI

  • Inhalacija - zdjela s toplom vodom (kobasica), čaša s toplom vodom, inhalator.
  • Masaža - dodajte 4-5 kapi u 10-15 ml omiljenog  baznog ulja  i masažu izvodite samostalno, najbolje klasičnom tehnikom.
  • Sauna - 4-6 kapi dodati u kutlaču s vodom i preliti preko vrućeg kamenja.
  • Kupka - 5-7 kapi treba razrijediti u maloj količini baznog ulja i dodati u kadu napunjenu 1/3 tople vode. Vrijeme kupanja do 15-20 minuta.
  • Aromatizacija zraka  - aroma kamin, difuzor, raspršivač.

BILJEŠKA

Visok

MIRIS

svježe, biljno, toplo, ljuto, blago papreno

BOJA

bezbojna

DOBAR SASTAV S ORIGANO ULJEM

Ulje majčine dušice, ulje eukaliptusa, ulje lavande, ulje naranče, ulje ružmarina, ulje smreke, ulje bora, ulje čičaka

SKLADIŠTENJE

Čuvati u dobro zatvorenoj boci od tamnog stakla (jantarne boje) na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece.

PODRIJETLO

europske zemlje

Eterično ulje origana, unatoč brojnim svojstvima koja promiču zdravlje, treba koristiti s oprezom! Koristiti razrijeđeno za masažu, kupku i inhalaciju u malim količinama!

Preporučamo

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu