Kolagen za zglobove Joint Shots 20 ampula

Joint Shots - kolagen za zglobove  jedinstvena formula s 3 vrste kolagena, hrani kosti i zglobove za mobilnost, fleksibilnost i elastičnost

Original price was: 46,50 €.Current price is: 37,80 €.

-19%

Nema na zalihi

Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
  • Kolagen tip 1, 2 i 3 - najvažnije su vrste kolagena za tijelo. Kolagen tipa 2 nalazi se u zglobovima i hrskavici , a njegova je uloga održati njihovu elastičnost i fleksibilnost za nesmetano kretanje. Kolagen tipa 1 i 3 predstavlja približno 90% kolagena u tijelu, nalazi se u tkivima, zglobovima, hrskavici, ali posebno u koži, kosi i noktima. 
  • Glukozamin - To je spoj koji se prirodno nalazi u tijelu, a neophodan je za popravak hrskavice i tjelesnih tkiva , ključna je komponenta u strukturi hrskavice. Osim toga, sudjeluje u proizvodnji drugih tvari koje osiguravaju čvrstoću i podmazivanje unutar osteoartikularnog sustava.
  • Kondroitin – tvar koja se prirodno stvara u tijelu. Kondroitin je bitna komponenta hrskavice i tkiva oko zglobova
  • MSM -  (metil - sulfonil-metan) je spoj koji sadrži sumpor koji prirodno proizvode alge, fitoplankton i drugi morski mikroorganizmi, a nalazi se u raznim vrstama voća (rajčica), povrća (lucerna), žitarica (kava) i u ljudskom tijelu. Sumpor je treći najzastupljeniji mineral u tijelu, a polovica njegovog sadržaja nalazi se u kostima, mišićima i koži. MSM  je podvrgnut intenzivnom proučavanju zbog svojih zanimljivih svojstava na zglobovima.
  • Kurkuma - poznato je da kurkuma ima snažna antioksidativna i protuupalna svojstva s više od 6300 kliničkih studija , zbog čega je izvrstan sastojak formule Joint Shots. Bogata koncentracija od 100 mg extrakta kurkume .
  • Zeleni čaj - ekstrakt zelenog čaja ima snažna protuupalna i antioksidativna svojstva . 
  • Vitamin C – vitamin C i kolagen odlično funkcioniraju zajedno. Uz sva antioksidativna i protuupalna svojstva, vitamin C je taj koji povećava apsorpciju kolagena. Vitamin C također potiče prirodnu proizvodnju kolagena u tijelu , doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju ( EFSA )
  • Vitamin B12 - Glavna uloga vitamina B12 je energiziranje tijela i borba protiv umora. B12 osigurava normalno funkcioniranje stanica i povećava apsorpciju kolagena u tijelu.
  • Vitamin D3 - Ovaj vitamin je vrlo važan za zdravlje kostiju . D3 povećava apsorpciju kalcija i doprinosi očuvanju zdravlja koštanog sustava.

 

Konzumirajte 1 ampulu dnevno, najbolje ujutro. Po želji, za optimalan okus, ampule se prije konzumacije mogu držati u hladnjaku.
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu!
Važno: Čuvati na hladnom mjestu (ispod 30 stupnjeva Celzijusa).
Poželjno potrošiti do kraja roka navedenog na pakiranju.
Čuvati izvan dohvata djece.
Proizvod nema kontraindikacija i može se koristiti s povjerenjem.
Trudnice i dojilje te oboljeli mogu konzumirati suplemente ISKLJUČIVO uz preporuku liječnika specijaliste!

Preporučamo

Swedish Collagen Deluxe 500ml  

Original price was: 46,90 €.Current price is: 37,50 €.

Joint Support MAX 500ml

Original price was: 38,99 €.Current price is: 27,90 €.

Vitamin D3 4000 IU 120 kom.

Original price was: 12,59 €.Current price is: 7,90 €.

Balzam vulkanski 50 ml

Original price was: 17,90 €.Current price is: 14,90 €.

Kolagen Marine Beauty - 20 ampula

Original price was: 46,50 €.Current price is: 37,99 €.

Macerat arnike 50ml

Original price was: 7,96 €.Current price is: 6,60 €.

Biotin 10000mcg 500 ml - super koncentrat - vrhunska kvaliteta

Original price was: 29,20 €.Current price is: 21,99 €.

1 2 3
Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu