0,00  (0,00 KN)

Košarica

Sigurno plaćanje
(2 recenzije korisnika)

Kolagen Marine Beauty - 20 ampula

Marine Beauty , novi inovativni proizvod s bogatom koncentracijom hranjivih sastojaka, objedinjuje djelovanje 4 proizvoda za kosu, kožu, nokte i zglobove u jednom. 

 

32,99  (248,56 KN)

-29%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
Što je kolagen?
Kolagen je glavni netopljivi vlaknasti protein koji se nalazi u izvanstaničnom matriksu kože, zajedno s elastinom i hijaluronskom kiselinom. Porodica kolagena sastoji se od 28 različitih proteina, koji čine 25-35% ukupne mase proteina u tijelu i igraju ključnu ulogu u strukturi različitih tkiva, kao što je koža, osiguravajući krutost i cjelovitost.

 

Koliko vrsta kolagena postoji?
 • Kolagen tip 1 i 3 - je "kamen temeljac" za kožu, kosu i nokte, predstavlja oko 90% ukupne količine kolagena u tijelu. Na razini kože, kolagen je taj koji održava čvrstoću i elastičnost kože , izbjegavajući pojavu bora i bora. Kolagen je taj koji povećava proizvodnju keratina , proteina koji je osnova vlasi, čime jača kosu i zaustavlja proces opadanja. Kada je riječ o noktima, kolagen se nalazi u izobilju u ležištu nokta . Dodatak kolagena ojačat će nokte, zaustaviti proces listanja i ubrzati njihov rast.
 • Kolagen tipa 2 nalazimo u hrskavici, zglobovima
 • S godinama se sposobnost prirodnog obnavljanja kolagena smanjuje za 1,5% godišnje. Kolagena vlakna u koži koja stari postaju deblja i znatno kraća, što rezultira gubitkom kolagena tipa I, što mijenja omjer tipova kolagena
  Što je hidrolizirani kolagen?
  Hidrolizirani kolagen je skupina peptida vrlo niske molekularne mase dobivena enzimatskom hidrolizom, što omogućuje bolju bioraspoloživost kolagena, uz pozitivne učinke na kožu.
 • Svrha kolagena
  Jedinstvena fizička svojstva kolagenih vlakana tipa I daju strukturni integritet koži formiranjem guste mreže kroz dermis. Primarna funkcija ove mreže je pružiti strukturnu potporu epidermisu. Osim toga, kolagen tipa I i elastin čine izvanstanični matriks koji koži daje strukturu, elastičnost i čvrstoću .
 • Hijaluronska kiselina - za lijepu kožu hidratacija je apsolutno neophodna. Suha i neelastična koža sklona je prijevremenom starenju, a da biste to izbjegli potrebna vam je hijaluronska kiselina. Marnin Beauty ampule dolaze s impresivnom količinom od 100 mg kiseline , dvostruko više u usporedbi s drugim proizvodima ove vrste. Hijaluronska kiselina u sastavu intenzivno će hidratizirati kožu i dugotrajno je hidratizirati. Na taj će način vaša koža uvijek izgledati svijetlo i sjajno.
 • Silicij - bitan mineral za ljepotu, silicij je ono što potiče prirodnu proizvodnju kolagena u tijelu. Poput kolagena, silicij djeluje poput ljepila i održava sva tkiva u tijelu jakima i otpornima. Silicij ima i antioksidativno djelovanje, štiteći kožu od štetnog djelovanja slobodnih radikala.
 • Biotin (B7) – neophodan je za kosu. Optimalan unos biotina zaustavlja ispadanje kose, ubrzava njezinu regeneraciju te čak može imati blagotvoran učinak na odgađanje pojave sijedih vlasi.
 • Formula Marine Beauty shots obogaćena je sa 7 vitamina i minerala : selenom, cinkom, vitaminom C, vitaminom D3 i vitaminima B5, B6 i B12. Ovi sastojci u ampulama Marine Beauty povećavaju apsorpciju 4 glavna sastojka, imaju vrlo snažno antioksidativno djelovanje i iznimno su važni za razvoj i regeneraciju stanica.

 

Konzumirati 1 ampulu dnevno, najbolje u prvom dijelu dana (jutro-ručak). Po želji, za optimalan okus, ampule se prije konzumacije mogu držati u hladnjaku.
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
Važno: Čuvati na hladnom mjestu (ispod 30 stupnjeva Celzijusa).
Poželjno potrošiti do kraja roka navedenog na pakiranju.
Čuvati izvan dohvata djece.
Proizvod nema kontraindikacija i može se koristiti s povjerenjem.
Trudnice i dojilje te oboljeli mogu konzumirati suplemente ISKLJUČIVO uz preporuku liječnika specijaliste.

 

 Reference

 

Preporučamo

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu