Akcija!

MAGVITAL FORTE - 375 mg liposomalnog magnezija iz 3 izvora - 14 ampula - veganski proizvod

Proizvod proizveden u Španjolskoj od strane MARNYS
Sadrži tri izvora magnezija u liposomalnoj formulaciji

Inovativna formula s 3 izvora magnezija: citrat, sulfat i pidolat
Magnezij iz više izvora s visokom biodostupnošću
Za mišićno-koštane performanse

Original price was: 25,22 €.Current price is: 19,90 €.

Odaberite svome tijelu vrhunski proizvod

Liposomski magnezij s najvišom razinom apsorpcije

MARNYS® MagVital Forte je ekskluzivna kombinacija tri izvora magnezija : magnezijev citrat, magnezijev sulfat i magnezijev pidolat, koji osigurava visoku bioraspoloživost i visoku količinu elementarnog magnezija zahvaljujući svojoj formulaciji liposoma iz više izvora.

MARNYS® MagVital Forte pomaže osteomuskularnoj učinkovitosti kod odraslih.

To je dodatak prehrani za osobe koje zbog svakodnevnih aktivnosti ili starosti žele održati osteomuskularni kapacitet , a preferiraju tekuće biodostupne formulacije kako bi osigurali optimalnu razinu magnezijevih soli uz dobru podnošljivost.

MARNYS® MagVital Forte i njegova liposomska formulacija s više izvora imaju sljedeće značajke :

Liposomirane magnezijeve soli osiguravaju dovoljne količine ovog minerala jer:
Citrat: organske je prirode i ima dobru topljivost i bioraspoloživost.

Pidolat: to je organski oblik magnezija vezan za aminokiselinu, što je učinkovit način apsorpcije i zadržavanja magnezija.

Sulfat: ovo je anorganska sol i jedna je od soli koja osigurava najveću količinu elementarnog magnezija.

Povezivanje magnezijevih soli s liposomom povećava bioraspoloživost, budući da fosfolipidi (koji se prirodno nalaze u žuči i gastrointestinalnoj sluznici) pridonose probavi i poboljšavaju apsorpciju hranjivih tvari jer djeluju kao zaštitna barijera protiv želučane kiseline i probavnih enzima.

Dobro se podnosi.

Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića i održavanju kostiju (EFSA).

Pridonosi ravnoteži elektrolita u tijelu (EFSA).

Magnezij doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava te smanjenju umora i umora (EFSA).

MARNYS® MagVital Forte formulacija prikladna je za vegane.

Zgodne i jednostavne za korištenje jednodozne bočice za piće s okusom naranče
DA ZNATE VIŠE

Što je magnezij?

To je mineral koji se nalazi u našem tijelu i četvrti je po zastupljenosti. Odrasla osoba u tijelu sadrži 25 g magnezija , od čega se 35% nalazi u mišićima i mekim tkivima, a preostalih 65% u koštanom tkivu.

Magnezij ima ulogu u više od 300 enzimskih reakcija te je uključen u energetski metabolizam, sintezu proteina i kontrakciju mišića, između ostalog. Magnezij je usko uključen u održavanje ravnoteže staničnih elektrolita kroz povezanost s natrijem, kalijem i kalcijem.

Većina zelenog povrća , sjemenki mahunarki, graška, graha i orašastih plodova bogati su magnezijem, kao i neki plodovi mora , začini i sojina sačma, a svi oni obično sadrže više od 500 mg/kg svježe težine.

Što su liposomi?

Liposomi su mikroskopske, šuplje, sferične vezikule sastavljene od dva sloja lipida (masnih kiselina).

Glavne komponente liposoma su fosfolipidi, koji imaju stranu topljivu u mastima i stranu topljivu u vodi (amfipatsku). Ova značajka fosfolipida daje liposomima jedinstvene karakteristike, kao što je samobrtvljenje u vodenom mediju, i čini ih izvrsnim sustavom nosača s primjenama u različitim područjima kao što su hrana, kozmetika i farmaceutski proizvodi.

MIŠIĆNO-KOŠTARNE PERFORMANSE

MAGNEZIJ: CITRAT, PIDOLAT I SULFAT

O tvrtki Marnys - Manufacturing Company

Marnys je jedan od najvećih proizvođača dodataka prehrani u Španjolskoj i Europi s više od 50 godina iskustva u industriji. Marnys asortiman uključuje preko 400 proizvoda distribuiranih u preko 60 zemalja na svim kontinentima svijeta. Asortiman proizvoda uključuje prirodne dodatke, pčelinje proizvode, biljne ekstrakte, prirodnu kozmetiku i certificirane organske proizvode. Tvornica ima 12.000 m2, a proizvodnja je najnovije generacije. Drago nam je što Vam možemo ponuditi ovakve proizvode najviše kvalitete iz asortimana Marnys, ekskluzivno, samo na www.vitamincic.com

SASTOJCI

SASTOJCI

Kutija s 14 ampula za piće

Magnezij (magnezijev citrat, magnezijev sulfat, magnezijev pidolat) - 375 mg / 25 ml / 100% RDA

Pomoćne tvari: pročišćena voda, fruktoza, emulgatori (fosfatidilkolin, polisorbat 20), prirodna aroma naranče, sredstvo za zakiseljavanje (limunska kiselina), konzervans (kalijev sorbat), zgušnjivač (ksantanska guma), zaslađivači (natrijev ciklamat, sukraloza), boja (karotena) ).

NAČIN PRIMJENE

Konzumirajte jednu bočicu (25 ml) dnevno, po mogućnosti ujutro. Protresite bočicu prije upotrebe!
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu!
Važno: Čuvati na hladnom mjestu (ispod 30 stupnjeva Celzija). Poželjno konzumirati do kraja roka navedenog na pakiranju. Čuvati izvan dohvata djece.
Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu.
· Preporuča se raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života.
Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu