VITAMINI, PRIRODNA KOZMETIKA, DODACI PREHRANI ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU
Akcija!

OPC - extrakt sjemenki grožđa 90 kapsula

59,99 kn

-61%
Zaštitite svaku stanicu i tkivo u vašem tijelu s OPC  extraktom sjemenki grožđa
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
OPIS PROIZVODA I RECENZCIJA

OPC - extrakt sjemenki grožđa 90 kapsula

"OPC - ekstrakt sjemenki grožđa - 90 kapsula"

OPC ekstrakt sjemenki grožđa  sa taurinom i silicijem - dodatak prehrani

Sastojci u dnevnoj dozi 1 kapsula 3 kapsule % PU
Sjemenke grožđa ekstrakt 200 mg 600 mg
95% - OPC 190 mg 570 mg
Taurin 105 mg 315 mg
Silicij 95 mg 285 mg
Vitamin C 90 mg 270 mg 112/338

Sastav / kapsula: ekstrakt sjemenki grožđa OPC (190 mg), taurin (105 mg), materijal kapsule: celuloza s bojilom titan-dioksid, silica qs (95 mg), vitamin C (90 mg)

Sadržaj: 90 kapsula

Preporučeni unos:  1-3 kapsule kapsule dnevno

Kvalitetni oligomerni procijanidi (OPC) iz ekstrakta jezgre i ljuske crvenog grožđa
Polifenoli sjemenki grožđa  , kao  bioflavonoidi,  spadaju u tvari za zaštitu bilja, koje između ostalog sadrže sjemenke crvenog grožđa. Poznati su i pod nazivom oligomerni procijanidini (OPC), koje je u ljuskama crvenog kikirikija prvi otkrio francuski profesor Jack Masquelier nakon Drugog svjetskog rata. 1948. istraživač je uspio dokazati da se OPC također javlja u borovoj kori i sjemenkama crvenog grožđa. Tvar se nalazi u gotovo svakoj biljci u malim količinama jer štiti biljke od oksidacije. OPC se posebno često javlja u sjemenkama grožđa i njihovim kožicama. Što su biljka ili plod zreliji, sadržaj OPC je veći.

Taurin:  Hranjiva je tvar koja se stvara u tijelu, ali se također apsorbira s nekom hranom (posebno mlijekom) i povezana je s aminokiselinama.

Silica:  Sadrži silicij dioksid- iskoristiv silicija daje element u tragovima silicij, koji je sve manje i manje sadržan u modernoj prehrani.

 

Napomena : Ne prekoračite preporučeni unos dodataka prehrani. Ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu ili zdrav način života.

S obzirom na izjave o učincima vitamina i minerala, pozivamo se na odobrene formulacije Europske agencije za sigurnost hrane ("EFSA").
Za blagodati sekundarnih biljnih, voćnih, povrćarskih, bobičastih, biljnih i voćnih tvari pozivamo se na trenutnu stručnu literaturu.

Možda Vas zanima i ...

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.
Copyright © 2021 Vitamincic
lockusercartmagnifiercrossmenu