VITAMINI, PRIRODNA KOZMETIKA, DODACI PREHRANI ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU

Propolis extrakt 60 kapsula

Propolis extrakt 60 kapsula

89,99 kn

-39%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

Propolis  - dodatak prehrani s vitaminima

Sastav / kapsula:  kukuruzni škrob, kapsula (želatina, boja: titan dioksid), ekstrakt propolisa (18,93%), askorbinska kiselina (C) (5,57%), tiamin mononitrat (B1) (0,15%), piridoksin (B6) (0,14 %), riboflavin (B2) (0,11%), pteroilmonoglutaminska kiselina (folna kiselina) (0,02%), cijanokobalamin (B12)

Sadržaj: 60 kapsula

Preporučeni unos: 3 kapsule dnevno

Pčele prave propolis kao smolu za zmajeve da zapečate svoju košnicu. Pčele proizvode propolis iz kore kao i iz pupova. Za taj posao zaslužne su određene pčele u košnici. Njihov unutarnji sat omogućuje im da napuste košnicu kada je smola dovoljno mekana za sakupljanje.
Pčele sakupljaju smolu s raznih stabala, uglavnom iz ljepljivih smolastih pupova kao što su topola, vrba, joha, breza, smreka i bor, kao i ponešto začinskog bilja. Ljepljiva tvar oko pupova lišća drveća služi kao zaštita i ponekad ima balzamični miris. Dragocjenu smolu pupoljaka skuplja užurbana pčelinja zajednica i prerađuje je u propolis žvakanjem, lučenjem sline i probavnim enzimima na licu mjesta u košnici.

 

Napomena : Nemojte prekoračiti preporučeni unos dodataka prehrani. Ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu ili zdrav način života.

Što se tiče izjava o učincima vitamina i minerala, pozivamo se na odobrene formulacije Europske agencije za sigurnost hrane ("EFSA").
Za dobrobiti sekundarnih biljnih, voćnih, povrtnih, bobičastih, biljnih i voćnih tvari pozivamo se na aktualnu stručnu literaturu.

Preporučamo

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.
Copyright © 2021 Vitamincic
lockusercartmagnifiercrossmenu