Akcija!

Propolvit Defense + 6 aktivnih sastojaka - matična mliječ, kolostrum, propolis, shiitake, reishi i vitamin B6 - 20 ampula

SKU: 280 Kategorije: , Oznake: ,
Proizvod proizveden u ŠPANJOLSKOJ, Jedinstvena i visoko koncentrirana formula za imunitet
Kolostrum (procijenjen u imunoglobulinima), matična mliječ, propolis, reishi, shiitake i vitamin B6, u praktičnim bočicama za piće
Pripremite svoju obranu da se suočite s promjenama godišnjeg doba
Tekući proizvod s 20 ampula od 10 ml 

Original price was: 33,18 €.Current price is: 24,90 €.

          AKCIJA!!! 

Propolvit Defense sa 6 aktivnih sastojaka - 20 ampula

Propolvit Defens iz asortimana MARNYS © je složeni dodatak prehrani u obliku ampula. Njegova formula doprinosi regulaciji energetske i imunološke ravnoteže , kao i učinkovitosti esencijalnih procesa u tijelu u vrijeme prijelaza između godišnjih doba. Sadrži mješavinu od 6 aktivnih sastojaka : matičnu mliječ, kolostrum, propolis, shiitake, reishi i vitamin B6. Proizveden je u Španjolskoj od 100% prirodnih sastojaka.

Kako Propolvit Defense pomaže u jačanju imuniteta vašeg tijela? Saznajte koje su prednosti njegovih sastojaka.

MATIČNA MLIJEČ - 1000mg - prirodni je energent i stimulans tijela

Matična mliječ je hrana matice i odlikuje se omjerom nezasićenih masnih kiselina koje sudjeluju u energetskom metabolizmu, a ističe se 10-hidroksi-2-decenska kiselina (10-HDA).

Kolostrum 1000mg - Sa sadržajem od najmanje 20% imunoglobulina

Propolvit Defens Colostrum osigurava imunoglobuline putem izvora od 200 mg kolostruma u prahu.

Kolostrum i značaj imunoglobulina

To je izlučevina dojke koju ženke daju svojoj novorođenčadi tijekom 24-48 sati nakon poroda, iako ga mnoge vrste proizvode neposredno prije. Ljudska novorođenčad dobiva kolostrum od svojih majki tijekom prvih nekoliko sati nakon rođenja, prenoseći na temelju imuniteta na dijete. Kolostrum je gusta, ljepljiva, žućkasta tekućina koja sadrži različita antitijela ( imunoglobuline ) u većoj koncentraciji od običnog mlijeka.

Godine 1950. dr. Albert Sabin, koji je razvio cjepivo protiv dječje paralize, otkrio je da goveđi kolostrum sadrži protutijela protiv virusa dječje paralize i stoga ga je preporučio za liječenje djece s rizikom od zaraze ovom bolešću. Kolostrum se smatra sigurnim za većinu ljudske populacije.
Shiitake 250mg i Reishi 250mg
Reishi ( suhi ekstrakt 12:1) i Shiitake (suhi ekstrakt 8:1) karakteriziraju sadržaj ß-glukana. Reishi ( Ganoderma lucidum ) korisna je u doprinosu prirodnoj obrani tijela ( EFSA NA ČEKANJU 3764).

Reishi i Shiitake iz Propolvit Defensa su certificiranog organskog podrijetla.
Pročišćeni propolis 40mg (ekvivalent 100 mg sirovog propolisa)
Pročišćeni propolis (ekvivalent 100 mg sirovog propolisa) iz Propolvit Defensa jamči minimalni sadržaj flavonoida od 10% izraženo kao galangin. Osim toga, uključuje proizvodni proces s vlastitom tehnologijom kojom se eliminiraju neaktivne tvari poput voska.
Vitamin B6
Vitamin B6 je vitamin topiv u vodi koji doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava , metabolizmu energije te smanjenju umora i iscrpljenosti ( EFSA ).
MARNYS® Propolvit Defens preporučuje se cijeloj obitelji kako bi se suočila sa sezonskim promjenama , pogodujući ravnoteži između energije i imuniteta. Njegov pitki format jedne doze čini ga idealnim proizvodom za praktičan, jednostavan i brz unos.

Kada vam je potreban najimuniji dodatak? Pročitajte u nastavku..

Što je imunološki sustav?
Imunološki sustav je zamršena mreža specijaliziranih tkiva, organa, stanica i kemikalija koje štite tijelo od zaraznih i drugih štetnih agenasa. Štiti tijelo kao čuvar od štetnih utjecaja iz okoline i neophodan je za preživljavanje (od latinske riječi immunis, što znači: “slobodan” ili “nedodirljiv”).

Imunološki odgovor na "strane" agense može se podijeliti u dva interaktivna sustava: urođeni (prisutan rođenjem) i adaptivni ili specifični (stečen izlaganjem) imunitet. Iako su obrambeni mehanizmi urođene i adaptivne imunosti vrlo složeni, mogu se opisati kao organizirani u tri glavne skupine: fizičke barijere (npr. koža, sluznica), imunološke stanice i antitijela.

*

Zapamtite: Propolvit Defense je vrhunski proizvod, u tekućem obliku, pakiran u ampule koji osigurava maksimalnu apsorpciju u tijelu. Tekuće varijante očito su superiornije od bilo koje vrste pilula ili tableta u smislu apsorpcije. Propolvit Defense je praktičan, jednostavan za primjenu i ugodan na okus.

O tvrtki Marnys - Manufacturing Company

*
Marnys je jedan od najvećih proizvođača dodataka prehrani u Španjolskoj i Europi s više od 50 godina iskustva u industriji. Marnys asortiman uključuje preko 400 proizvoda distribuiranih u više od 60 zemalja na svim kontinentima svijeta. Asortiman proizvoda uključuje prirodne dodatke, biljne ekstrakte, prirodnu kozmetiku i certificirane organske proizvode. Tvornica ima 12.000 m2, a proizvodnja je najnovije generacije. Drago nam je što Vam možemo ponuditi najkvalitetnije proizvode iz Marnys asortimana, isključivo, samo na www.vitamincic.com
Zapamtite: Propolvit Defense je vrhunski proizvod, u tekućem obliku, pakiran u ampule koji osigurava maksimalnu apsorpciju u tijelu. Tekuće varijante očito su superiornije od bilo koje vrste pilula ili tableta u smislu apsorpcije. Propolvit Defense je praktičan, jednostavan za primjenu i ugodan na okus.

SASTOJCI

Sastojak za bočicu (ili bočica sadrži 10 ml - tj. dnevna doza):

Matična mliječ - 1000 mg
Kolostrum (mlijeko u prahu) - 1000 mg
Shiitake - (koncentrirani prah iz Lentinula edodes) - 250 mg
Reishi - (koncentrirani prah iz Ganoderma lucidum) - 250 mg
Pročišćeni propolis - 40 mg
Vitamin B6 - 1,4 mg
Ostali sastojci: deionizirana voda, agavin sirup, fruktoza, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), prirodna boja (karamel).

NAČIN PRIMJENE

Način primjene: Popijte 1 bočicu dnevno prije doručka. Proizvod je vrlo koncentriran tako da ne trebate konzumirati više od dnevne doze.

Važno: Čuvati na hladnom mjestu (ispod 30 stupnjeva Celzija) . Poželjno konzumirati do kraja roka navedenog na pakiranju. Čuvati izvan dohvata djece.
Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu