VITAMINI, PRIRODNA KOZMETIKA, DODACI PREHRANI ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU

SOLARAY Resveratrol, 60 kapsula

228,00 kn

Resveratrol je polifenol koji se može pronaći u koži grožđa (Vitis vinifera), japanskom dvorniku (Polygonum cuspidatum), ekstraktu sjemenke grožđa (Vitis vinifera) i ekstraktu crnog vina. Resveratrol se svrstava u jake antioksidanse.
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
OPIS PROIZVODA
RECEZNIJE

SOLARAY Resveratrol, 60 kapsula

O PROIZVODU

  • Naziv proizvoda: SOLARAY Resveratrol, 60 kapsula
  • Proizvođač: Nutraceutical Corporation
  • Adresa proizvođača: 1777 Sun Peak Drive, Park City, UT 84098 USA
  • Zemlja porijekla: SAD
  • Brand: Solaray
  • Količina: 60 kapsula
  • Pakiranje: Bočica

NAČIN UPOTREBE 

  • Uzimati 1 kapsulu dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe.

POSEBNOSTI

Francuska hrana poprilično je obilna i masna, ali Francuzi rjeđe oboljevaju od bolesti srca i krvnih žila u odnosu na stanovnike drugih zemalja. Nekoliko istraživanja je potvrdilo da tajna ovog paradoksa leži u mediteranskoj prehrani.

Tvar koja je povezana sa kvalitetnim zdravljem Francuza je reservatrol, jedan od sastojaka koji se može naći u sastavu crnih vina. Upravo reservatrol štiti grožđe od plijesni, a količina proizvedenog reservatrola ovisi o količini vlage, odnosno količini plijesni.

Resveratrol je kombinacija kože crnog grožđa (Vitis vinifera) koja osigurava 40 mg (20%) polifenola,  japanskog troskota (Polygonum cuspidatum) koji osigurava 60 mg (40%) ukupnog resveratrola i 30 mg (20%) transresveratrola, ekstrakta sjemenki crnog grožđa (Vitis vinifera) koji  osigurava 95 mg (95%) polifenola, uključujući oligomerne proantocijanidine (OPC) i ekstrakta crnog vina.  Resveratrol se svrstava u jake antioksidanse.

NAPOMENE

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.


UPOZORENJE

Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Ovaj proizvod nije namijenjen osobama s poremećajem rada bubrega. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

UVJETI ČUVANJA

Na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

 

Sastojci: grožđe, japanski dvornik, ekstrakt crnog vina, emulgator celuloza, biljna celulozna kapsula, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijev stearat; sladilo maltodekstrin.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 kapsule): Neto:
Grožđe (Vitis vinifera) (ekstrakt pokožice) (osigurava 40 mg (20%) polifenola) 200 mg
Japanski dvornik (Polygonum cuspidatum) (ekstrakt korijena/podanka)
(osigurava 60 mg (40%) ukupnog resveratrola i 30 mg (20%) transresveratrola)
150 mg
Grožđe (Vitis vinifera) (ekstrakt sjemenke)
(osigurava 95 mg (95%) polifenola, uključujući oligomerne proantocijanidine (OPC))
100 mg
Ekstrakt crnog vina 50 mg

Možda Vas zanima i ...

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.
Copyright © 2021 Vitamincic
lockusercartmagnifiercrossmenu