0,00  (0,00 KN)

Košarica

Sigurno plaćanje
Spirulina BIO 100% tablete 150kom
  • Spirulina BIO 100% tablete 150kom

Spirulina BIO 100% peleti 150kom

8,90  (67,06 KN)

-25%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
"Organska spirulina 100% čista - 150 peleta"

     
DE-ÖKO-012

Organska spirulina 100% čista - dodatak hrani iz kontroliranog organskog uzgoja

Alga koja se u prehrani upotrebljava već duže vrijeme cijenjena je zbog toga što podupire vitalnost energičnost. Pomaže u povećanju razine energije i potpori vitalnosti cijelog tijela.

Alge u probavnom sustavu u određenoj mjeri sprječavaju raspadanje škroba, zato nerazgrađeni škrob prolazi kroz crijeva i pospješuje njihovu aktivnost.

Sastav / kuglice: 100% organski prah mikroalgi Spirulina Platensis

 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (15 peleta): netto:
Organski prah Spiruline platensis 6 000 mg


Preporuka za konzumaciju:
 5 peleta 3 puta dnevno s dovoljno tekućina

Sadržaj:  150 peleta

Spirulina - Alga Spirulina platensis postoji oko 3,5 milijardi godina i stoga je jedan od najstarijih oblika života. Botanički naziv "Spirulina" znači nešto poput "mala spirala". Ovo je ime zbog građe biljke, koja postaje jasna kad se gleda pod mikroskopom.
U današnjim brzim i stresnim vremenima, naši čisti peleti spiruline vrijedna su hrana, a samim time i vrlo vrijedna za vegetarijance.

 

Napomena : Ne prekoračite preporučeni unos dodataka prehrani. Ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu ili zdrav način života.

S obzirom na izjave o učincima vitamina i minerala, pozivamo se na odobrene formulacije Europske agencije za sigurnost hrane ("EFSA").
Za blagodati sekundarnih biljnih, voćnih, povrćarskih, bobičastih, biljnih i voćnih tvari pozivamo se na trenutnu stručnu literaturu.

Preporučamo

Reishi BIO 60 kapsula

17,25  (129,97 KN)

1 2 3
Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu