VITAMINI, PRIRODNA KOZMETIKA, DODACI PREHRANI ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU

Ulje jetre bakalara 90 kapsula

Ulje jetre bakalara 90 kapsula

49,99 kn

-50%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

Ulje jetre bakalara plus - dodatak prehrani s vitaminima

Sastav / kapsula:  ulje jetre bakalara (66,5%), kapsula (želatina, voda, humektant: glicerin)

Sadržaj: 90 kapsula

Preporučeni unos: 2 x 2 kapsule dnevno

Ulje jetre bakalara dugo se koristi kao dodatak prehrani. Pogotovo među narodima koji žive u zemljama s malo sunčevog zračenja kako bi dobili važan vitamin D. U Norveškoj z. B. Ulje jetre bakalara se redovito konzumira. Ulje jetre bakalara dobiva se iz svježe jetre bakalara. Ne samo da je bogat vitaminom D, već i vitaminom A i omega-3 masnim kiselinama, eikozapentaenskom kiselinom (EPA) i dokozaheksaenskom kiselinom (DHA). Kapsula ulja jetre bakalara sadrži 270 mg visokokvalitetnog ulja jetre bakalara. U našim geografskim širinama nedostaje sunca za stvaranje vitamina D, pogotovo od jeseni nadalje. Ali boravak u zgradama (ured, kućanstvo, škola) također dovodi do nedostatka vitamina D čak i ljeti.

 

Prednosti redovitog korištenja ulja jetre bakalara:
  • Poboljšava reakcije imunološkog sustava
  • Smanjuje upale u tijela
  • Smanjuje nivo 'lošeg' LDL kolesterola u krvi
  • Doprinosi zdravlju srca i mozga
  • Doprinosi očuvanju dobrog vida
  • Za zdrav izgled kože
  • Doprinosi zdravim te tvrdim kostima i zubima

 

Napomena : Nemojte prekoračiti preporučeni unos dodataka prehrani. Ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu ili zdrav način života.

Što se tiče izjava o učincima vitamina i minerala, pozivamo se na odobrene formulacije Europske agencije za sigurnost hrane ("EFSA").
Za dobrobiti sekundarnih biljnih, voćnih, povrtnih, bobičastih, biljnih i voćnih tvari pozivamo se na aktualnu stručnu literaturu.

 

Preporučamo

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.
Copyright © 2021 Vitamincic
lockusercartmagnifiercrossmenu