0,00  (0,00 KN)

Košarica

Sigurno plaćanje

Eterično ulje limun BIO 50ml

Oštar, svjež i miris pun radosti!

21,90  (165,01 KN)

-20%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
U Italiji se uzgajaju limuni koji se koriste za naše eterično ulje: tamo je vruće, ali je zemlja vlažna, zrak je zasićen pjesmom cvrčaka i ostavljamo vrijeme na vrijeme - ispunjeni su svi uvjeti za dobivanje prekrasnih limuni pucaju od soka! Nakon što se ekstrahira, dobivamo korice koje se prešaju kako bi se dobilo vrlo čisto eterično ulje. U limunu je sve dobro!

 

Podrijetlo: Italija
Metoda berbe: mehanička Metoda
uzgoja: uzgoj, certificirani bez GMO-a
Destilirani dio: svježi perikarp
Proces: hladno prešanje

 

Karakteristike:
Izgled - Bistra mobilna tekućina. Moguće prirodno ležište.
Boja - Svijetlo žuta do zelenkasto žuta.
Miris - Svjež, ugodan, sladak i pikantan.
Njegov miris harmonizira sa: tropskim bosiljkom, lavandom, pačulijem i ylang-ylangom
CITRUS LIMUN
Glavne molekule :
Limonen
Beta-pinen
Gama-terpinen

 

Dobivena potpunom parnom destilacijom aromatičnih biljaka ili hladnom ekspresijom korice citrusa (esencije), naša eterična ulja su organska, 100% čista i prirodna .  Destilerija Saint-Hilaire razvila je jedinstveni proces destilacije na nižoj temperaturi i tlaku, dajući svojim eteričnim uljima iznimnu kvalitetu , kako vibracijsku tako i biokemijsku. Ova nježna, polagana i potpuna destilacija aromatičnih biljaka provodi se samo vodenom parom i omogućuje dobivanje "totuma" eteričnog ulja bez denaturacije biljke pretjeranom toplinom uz očuvanje cjelovitosti svih ovih komponenti.

 

U srcu Auvergnea, u Parc du Livradois-Forez, regiji koja skriva netaknutu prirodu i veliku raznolikost cvijeća, destilerija Saint-Hilaire odlučila se smjestiti prije više od 30 godina.

 

Naš kredo, već više od 30 godina, je ponuditi kupcima proizvode besprijekorne kvalitete. Zbog toga smo uvijek nastojali kontrolirati cijeli lanac "proizvodnje", od branja ili uzgoja do gotovog proizvoda

Preporučamo

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu