VITAMINI, PRIRODNA KOZMETIKA, DODACI PREHRANI ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU

Najbolje tablete za zglobove i hrskavicu

Dva najvažnija sastavna dijela zglobova koja se obično oštećuju su kosti i hrskavica. Za razliku od koštanog tkiva koje je građeno gotovo isključivo od kolagena tipa I, hrskavica se sastoji pretežno od kolagena tipa II. Postupni gubitak kolagena u hrskavičnom tkivu utječe na njegovu funkcionalnost i može dovesti do jednog od brojnih poremećaja zglobova.

Kako starimo naše kosti gube mineralnu gustoću i postaju krhkije što dovodi do čestih lomova i duljeg vremena za zarastanje. Najbolje tablete za zglobove i hrskavicu su s kolagenom. On pomaže kostima u održavanju normalne gustoće, usporavajući prirodni proces starenja. To je posebno bitno kod žena koje pate od osteoporoze. Najvažnija karakteristika hidroliziranog kolagena je njegov sastav aminokiselina. Ima visoku razinu glicina i prolina, dviju esencijalnih aminokiselina za stabilnost, regeneraciju hrskavice i sintezu novog kolagena. Također, bitno je da je kolagen u kombinaciji s glukozaminom i vitaminom D. Tada ima i protuupalno djelovanje, izgrađuje tetive, ligamente i hrskavice te omogućava pravilnu ugradnju kalcija u kosti.

Zglobovi

Filter
-44%
Riblji hidrolizirani kolagen u prahu 10000 mg - pakiranje 300 gr

199,99 kn

-43%
(4 recenzije korisnika)
Hidrolizirani kolagen u prahu - 300 g

169,99 kn

-41%
Hijaluronska kiselina veganska 500 ml

159,90 kn

-21%
(1 recenzija korisnika)
Macerat gaveza 50ml

49,99 kn

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.
Copyright © 2021 Vitamincic
lockcogusercartmagnifiercrossmenucross-circle