0,00  (0,00 KN)

Košarica

Sigurno plaćanje

Hidrolat hamamelis BIO 200ml

Hamamelis se uzgaja i destilira u Auvergneu.

11,90  (89,66 KN)

-26%
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
Kad stignete iz sela Saint-Hilaire u destileriju, prođete pored polja grmlja, s lijeve strane: da, to je naš hamamelis! Morate ga vidjeti u cvijetu, u jesen, njegovo cvjetanje i izbacivanje sjemena vrlo je originalno! 

 

SASTOJCI : HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER*, LEUCONOSTOC/ROTKVICA FERMENT FILTRAT KORIJENA, AQUA
* Sastojci iz organskog uzgoja
100% ukupnih sastojaka je prirodnog podrijetla
98% ukupnih sastojaka je iz Organskog uzgoja
COSMOS Organic certificiran od strane Ecocert Greenlife prema COSMOS standardu
100% reciklirana boca koja se može reciklirati

 

Hidrosoli (ili cvjetne vode ) Saint-Hilairea potječu od destilacije biljaka iz organskog uzgoja. Oni su vodiči eteričnih ulja tijekom proizvodnog procesa, točnije voda koja se pretvara u paru i koja, nakon što se napuni eteričnim uljem u kontaktu s biljkama i ohladi da ekstrahira ulja, daje bogatu i aktivnu vodu.

 

Cvjetne vode stoga ostaju prirodno pune aktivnih sastojaka i aromatičnih molekula, ali su mekše od eteričnih ulja. Različite cvjetne vodice stoga se mogu nanositi izravno na kožu i posebno se preporučuju djeci i osjetljivim osobama.

 

Hidrosoli se mogu koristiti kao tonik ili sredstvo za uklanjanje šminke. Prikladni su za sve tipove kože i pružaju vrlo ugodan osjećaj svježine i dobrobiti.

Preporučamo

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.

Copyright © 2023 e-Natura

lockusercartmagnifiercrossmenu