VITAMINI, PRIRODNA KOZMETIKA, DODACI PREHRANI ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU
Akcija!

Chitosan 1500mg 60 kapsula

69,99 kn

-46%
Chitosan je dodatak prehrani na bazi hitozana . 
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
OPIS PROIZVODA I RECENZCIJA

Chitosan 1500mg 60 kapsula

"Hitosan - 60 kapsula"

Hitosan - dodatak prehrani

Hitozan je prirodna supstanca i neprobavljivi polisaharid. On ima sposobnost vezanja masti u debelom crijevu, blokirajući njihovu apsorpciju. To doprinosi snižavanju kolesterola u krvi i tako djeluje kao prevencija srčanih udara i oboljenja. Kao prirodna tvar smanjuje osjećaj gladi.

Sastav / kapsula: Hitosan (79%), kapsula (želatina, bojilo titan-dioksid), askorbinska kiselina (C) (3,95%), kukuruzni škrob, tiamin mononitrat (B1) (0,10%), piridoksin (B6) (0,10%) , Riboflavin (B2) (0,08%), pteroilglutaminska kiselina (folna kiselina), cijanokobalamin (B12)

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (3 kapsule): netto: %PU
Hitozan 1 500 mg **
Vitamin c 75 mg 94%%
Vitamin B1 1,92 mg 175%%
Vitamin B6 1,86 mg 133%%
Vitamin B2 1,53 mg 110%
Folna kiselina 240 μg 120%
Vitamin B12 3 μg 120%

Sadržaj:  60 kapsula

Preporuka za konzumaciju:  Uzimajte 3 kapsule jednom dnevno s masnim obrokom s tekućinom

Hitozan je prirodni poliaminosaharid koji se nalazi u mnogim biljkama i gljivama. Također je dio hitinske ljuske morskih životinja kao što su rakovi  , kao vlakno, pripada klasi prehrambenih vlakana. Zbog svojih posebnih svojstava, hitozan se često koristi u dodacima prehrani i medicinskim proizvodima.

 

Napomena : Ne prekoračite preporučeni unos dodataka prehrani. Ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu ili zdrav način života.

S obzirom na izjave o učincima vitamina i minerala, pozivamo se na odobrene formulacije Europske agencije za sigurnost hrane ("EFSA").
Za blagodati sekundarnih biljnih, voćnih, povrćarskih, bobičastih, biljnih i voćnih tvari pozivamo se na trenutnu stručnu literaturu.

Možda Vas zanima i ...

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.
Copyright © 2021 Vitamincic
lockusercartmagnifiercrossmenu