VITAMINI, PRIRODNA KOZMETIKA, DODACI PREHRANI ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU
Akcija!

Artičoka 4800 mg 60 kapsula

59,99 kn

-27%
Artičoka  snižava kolesterol, čisti jetru i pomaže pri mršavljenju.
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
OPIS PROIZVODA
RECEZNIJE

Artičoka 4800 mg 60 kapsula

"Artičoka"

Artičoka - dodatak prehrani

Sastav / kapsula:  ekstrakt artičoke (odgovara 4800 mg svježe artičoke) (73,19%), kapsula (želatina), kukuruzni škrob, sredstvo protiv slijepljenja: magnezijeve soli masnih kiselina, sredstvo protiv slijepljenja: silicijev dioksid

Sadržaj:  60 kapsula

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 tablete): netto:
Extrakt artičoke ( 9 600 mg svježe artičoke ) 800 mg

Preporučena doza: 2 kapsule dnevno

Artičoka - ljubičastozelena cvjetna glava na vrhu stabljike smatra se delikatesom, posebno u mediteranskoj regiji. Cvjetno povrće nalik na čičak ne samo da je dobrog okusa, već ima i tipična začinska svojstva u ljudskoj prehrani.

Dokazano je da artičoka smanjuje razinu povišenog kolesterola i triglicerida u krvi i to pojačanom razgradnjom kolesterola putem jetre i izbacivanjem viška kolesterola putem probavnog sustava.

 

 

Napomena : Ne prekoračite preporučeni unos dodataka prehrani. Ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu ili zdrav način života.

S obzirom na izjave o učincima vitamina i minerala, pozivamo se na odobrene formulacije Europske agencije za sigurnost hrane ("EFSA").
Za blagodati sekundarnih biljnih, voćnih, povrćarskih, bobičastih, biljnih i voćnih tvari pozivamo se na trenutnu stručnu literaturu

Možda Vas zanima i ...

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.
Copyright © 2021 Vitamincic
lockusercartmagnifiercrossmenu