VITAMINI, PRIRODNA KOZMETIKA, DODACI PREHRANI ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU
Akcija!
(1 recenzija korisnika)

Sikavica-Silimarin ulje 1000mg 60 kapsula

89,99 kn

-36%
Ulje sikavice / Silybum marianum
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
OPIS PROIZVODA I RECENZCIJA

Sikavica-Silimarin ulje 1000mg 60 kapsula

Ulje sikavice /silimarin - dodatak prehrani s vitaminom E.

Sastav / kapsula:  Ulje mlijeka čička /sikavice (72,05%), kapsula (želatina, voda, ovlaživač: glicerin), D-alfa-tokoferol (E) (1,44%)

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): netto: %PU
Ulje sikavice/ Silybum marianum
1 000 mg
Vitamin E
13.4 mg
112%

Sadržaj: 60 kapsula

Preporučeni unos: 2 kapsule dnevno

Mliječnjak, latinski Silybum marianum, poznat je i kao Spasiteljev čičak, Kristova kruna i mnoga druga imena. Prema staroj legendi, ime mlijeka čička/sikavice odabrano je jer se kaže da bijele mrlje na lišću potječu od Djevice Marije. Lako se može prepoznati po velikom, zelenom i bijelom mramornom lišću. Biljka naraste do 2,5 m visoko i porijeklom je iz Sjeverne Afrike, južne Rusije, južne Europe i Male Azije. Sjemenke cvjetova mlijeka čička ekonomski su važne. Iz tog se razloga uzgajaju u Njemačkoj, Mađarskoj, Austriji, Kini, pa čak i u Južnoj Americi. Sjeme sazrijeva u kolovozu, a zatim se bere i prerađuje.

Silimarin je naziv za aktivne spojeve koji se nalaze u ljekovitoj biljci sikavci/Silybum marianum

Sikavica je dvogodišnja, razgranta biljka s prepoznatljivim crveno, ljubičastim cvjetovima združenim u glavice. Biljka sikavica je poznata po tome što ima moć obnavljanja jetrenih stanica i poticanja njihovog rasta. Štiti jetru od negativnog utjecaja toksina i omogućava joj nesmetani rad.

Silimarin je kompleks različitih spojeva (silibina A i B, izo-silibina A i B, silikristina i silidianina), koji regeneriraju jetru i štite je od oštećenja izazvanog različitim uzrocima.  Sikavica štiti jetru od razarajućeg djelovanja mnogih lijekova te ima moć da iz organizma izbaci kemikalije, alkohol, teške metale i radijaciju

 

Napomena : Nemojte prekoračiti preporučeni unos dodataka prehrani. Ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu ili zdrav način života.

S obzirom na izjave o učincima vitamina i minerala, pozivamo se na odobrene formulacije Europske agencije za sigurnost hrane ("EFSA").
Prednosti sekundarnih biljaka, voća, povrća, bobičastog voća, bilja i voćnih tvari upućujemo na trenutnu stručnu literaturu.

1 recenzija za Sikavica-Silimarin ulje 1000mg 60 kapsula

  1. Aleksandra (Potvrđen vlasnik)

    Provjerena recenzijaProvjerena recenzija - pogledaj izvornikVanjska poveznica

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

One comment on “Sikavica-Silimarin ulje 1000mg 60 kapsula”

Možda Vas zanima i ...

Učinci korištenja proizvoda mogu se razlikovati kod pojedinih osoba te mogu odstupati od učinaka opisanih na web stranici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo kakvih bolesti ili stanja.
Copyright © 2021 Vitamincic
lockusercartmagnifiercrossmenu